dinsdag 12 maart 2013

Zakdoekendoosje-hoesje en andere...

Een paar weken geleden ging ik op babybezoek en nam ik onderandere een zakdoekendoosje-hoesje mee. Eentje dat ik uiteraard zelf gemaakt had. Mijn vriendin was er heel blij mee.

Hoes zakdoekdoos

Hoes zakdoekdoos

En omkeerbaar natuurlijk...
Hoes zakdoekdoos

Hoes zakdoekdoos

Het warm giletke van hier heeft nog een andere draagbare kant:

Nina met warm giletke.

Even geen zin om te poseren...

Nina met warm giletke.

Silke is haar haar aan het laten groeien en moet nu speldjes en haarbandjes in haar haar. En omdat Nina dat nu ziet, wil zij dat natuurlijk ook!
Daarom haakte ik enkele haarbandjes met bloem. Die van Nina is wat aan de ruime kant en de bloem blijft niet mooi open, daarom maakte ik al een nieuwe, maar hiervan nog geen foto.

Gehaakte haarband

Gehaakte haarband

Gehaakte haarband

Gehaakte haarband

Ondertussen ben ik volop bezig met de communiekledij. Silke haar kleed is af, enkel nog de onderrok. Nina haar eerste testkleedje is mooi, maar niet wat ik zocht. 2de testkleedje is in de maak en ziet er al veelbelovend uit. Eens zien of ik het vandaag afkrijg. Gaat een hele uitdaging worden, want Nina is weer ziek...

3 opmerkingen:

  1. Wat ben je creatief produktief ;) geweest zeg... en dat mét ziek kindje! Zo lief, dat haarbandje, de stof van het gilletje, zó mooi! ha.. en het niet willen poseren - erg herkenbaar...
    beterschap met de kleine meid!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Mim,toen ik bovenstaande dingen maakte, was er niemand ziek. Was er enkel nog niet toe gekomen om ze te bloggen...

    BeantwoordenVerwijderen